Bekijk of deel een ervaring

Weer goed zien zonder bril of lenzen

Een bril, zoveel mensen dragen een bril. Je ziet slecht, gaat naar de opticien en even later sta je buiten met een bril. Probleem opgelost.... of niet? Oke, ik zag dan wel weer scherp maar de oorzaak van het slecht zien werd helemaal buiten beschouwing gelaten en daardoor was er ook geen oplossing. Daarbij had ik veel last van pijnlijke en vermoeide ogen en voelde het kijken door een bril alsof ik de wereld door een filter zag. En de wereld zag mij door een filter; ik was die dame met die bril. Toevallig kwam ik Gregory tegen. (toeval bestaat niet) Inmiddels droeg ik ongeveer een maand geen bril meer om mijn ogen de kans te geven om te herstellen. En hoewel ik merkte dat mijn ogen veel meer ontspannen waren en mijn zicht langzaam verbeterde, het kon beter. Misschien kon hypnose helpen... Na de behandeling heb ik 2 dagen scherp gezien. Heel bijzonder en bijna bizar om te ervaren dat de verandering er zo plotseling was. Ik heb mijn ogen uitgekeken, letterlijk! Daarna is mijn zicht weer achteruit gegaan; blijkbaar heeft het slecht zien nog een functie en ben ik er nog niet helemaal klaar voor om dit los te laten. Wel heb ik een glimp op mogen vangen van hoe het kan zijn, en ik heb mogen ervaren dat het kan! Er huist zoveel meer in mijn onderbewuste dan ik ooit zal begrijpen en de hypnose heeft de deur geopend. Er komt dus nog een vervolg...

user
E. Mulders,
Eindhoven

Ik was zo compleet overdonderd dat ik even moest "aarden".

Nogmaals dank je wel , het heeft enorm veel indruk op me gemaakt ... Maar ik wilde je ook een kleine update geven. Weet helemaal niet of je dat leuk vind maar ik toch kan ik het niet laten. Toen ik vrijdag bij jou de deur uit ben gegaan heb ik als eerste mijn schoenen uitgetrokken en heb met blote voeten op de grond gestaan .. ik was zo compleet overdonderd dat ik even moest "aarden". Ik had een rolletje snoepjes in mijn tas zitten ik keek er naar en werd me toch misselijk ... ik kreeg jeuk op mijn armen en mijn stemmetje in mijn hoofd zei ja dat krijg je van snoepjes/suiker en koekjes daar krijg je jeuk en word je ziek van. Dag daarna een verjaardag ultieme test (taart!!) alleen al van de geur werd ik misselijk en kreeg ik jeukende armen. Alleen al aan zoete dingen denken bezorgd me een misselijk gevoel ... herinner me een verhaal dat je vertelde over een kranten artikel over een man die in een fabriek werkte en hij last had van zweren ... Ze wilde hem niet helpen omdat hij stonk ... stinkende mensen zorgen bij mij voor een misselijk gevoel .... Ik ben dus enorm blij met de hypnose ... 2 vriendinnen en 1 vriend willen nu dankzij mijn ervaring ook graag een keer onder hypnose ... Dus nogmaals dank je wel ... Ik ben erg benieuwd hoe het op de lange termijn zal verlopen maar ik denk dat dat wel goed komt.

user
M. van Bakel,
Eindhoven

Hartelijk dank voor je hulp om van mijn suikerverslaving af te komen!

Allereerst wil ik je nog een keer hartelijk bedanken voor je hulp om van mijn suikerverslaving af te komen. Het is ongelofelijk wat het resultaat van jouw hypnose is. Iedere dag was ik bang dat het "uitgewerkt" zou zijn maar inmiddels is daar toch wel het vertrouwen voor in de plaats gekomen dat het blijvend is. Ik ben er ongelofelijk blij mee en ik voel me super.

user
Marja,
Veldhoven

Ik voelde me op mijn gemak en totaal niet onder druk gezet. Ik ervoer het als bevrijdend!

Mijn eerste kennismaking met hypnose was een positieve, intense en indrukwekkende ervaring. Ook de uitleg was to the point en heel duidelijk. Ik voelde me op mijn gemak en totaal niet onder druk gezet. Ik ervoer het als bevrijdend. Als jij als lezer van deze recensie benieuwd bent of het ook iets voor je is, dan raad ik je aan om ook een verkennende sessie te doen. Ik laat het verder enige tijd doorwerken en denk erover om meerdere sessies te gaan doen.

user
Caroline,
Geldrop

Weer ontspannen en relax in de auto op de snelweg en met bochten nemen!

De sessie heeft goed gedaan! Zijn net terug van een weekend Parijs en heb zelf ook lange afstanden gereden. Ook gisteren hier in de omgeving weer op de snelweg gezeten en bochten waar ik normaal moeite mee heb verliepen nu heel ontspannen. Het is wel zo dat ik er nog steeds over nadenk, bij elke bocht denk ik oh jee... Maar zit nu niet meer stijf achter het stuur. Durf ook 's avonds weer makkelijk 120 of harder te rijden. Ben relaxter en hopelijk blijft dat zo! Heb de sessie goed ervaren. Je bent een rustig persoon, wat heel belangrijk is. En je komt to the point. Als iemand in mijn omgeving met iets worstelt dan zal ik jou benoemen en aanraden om de hypnose eens te proberen. De swan was een beetje vreemd, maar dat gaf je zelf ook al aan. Toch laat ik dat gewoon toe. Je kunt iets een kans geven en voor de een werkt het misschien beter dan voor de ander. Kan me voorstellen dat sommige mensen in de lach schieten als ze daar te nuchter voor zijn.

user
J. Peeters,
Eindhoven

Een aanrader als je aan jezelf wilt werken!

Hele fijne prettige veilige omgeving, een aanrader als je aan jezelf wilt werken. Of van een verslaving af wilt. Professioneel. Top!!

user
B. van den Akker,
Eindhoven

Gregory is echt top en heel professioneel! Zeker een aanrader!

Afgelopen woensdag bij Gregory geweest voor een hypnose behandeling. Ik ging naar binnen met geen idee wat me te wachten stond. Na een super duidelijke uitleg was ik gerust gesteld en ben nu echt een ervaring rijker. Ik had hem gevraagd of ik wat meer rust kon krijgen (reageer namelijk erg stressvol en in paniek op bepaalde situaties). Gisteren helaas de uitlaat van mijn auto afgebroken en heb rustig mijn auto aan de kant gezet, uitlaat van de weg gehald en kalm naar huis gereden. Dit had ik NOOOIT durven dromen, heerlijk gevoel van rust. Gregory is echt top en heel professioneel! Zeker een aanrader!

user
Tessa,
Eindhoven