Gebruikte Technieken

Virtual Gastric Band
Virtual Gastric Band - Sheila Granger (UK)

Een uitgebreid gewichtsreductie programma van de grondlegster Sheila Granger, een lifestyle coach en klinische hypnotherapeute. Haar pionierswerk is internationaal gekend, waarbij zij volledig wordt gesteund door de 'General Hypnotherapy Standards Council’. Dit programma is geen dieet. Je kan vrijwel alles blijven eten, maar in mindere mate. De virtuele maagband zorgt voor een sneller voldaan gevoel. Het is 100% veilig en er treden geen risico's op die gepaard gaan met een echte operatie. Tevens wordt naast het programma ook de bron van het overgewicht aangepakt.

Jeffrey Stephens Protocol
Whole Life Mastery Hypnosis - Jeffrey Stephens (USA)

Aan de hand van een unieke en snelle 10-stappen protocol, afkomstig van de wereldberoemde meester hypnotiseur Jeffrey Stephens, wordt de kracht van hypnose direct omgezet om elk probleem aan te passen. Meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues kunnen moeiteloos worden opgelost in slechts enkele minuten. De Masterclass is gevolgd op ‘s werelds enige Jeffrey Stephens Certified© school, Hypnosecentrum te Boxmeer. Ervaar nu de kracht van deze unieke 10-stappen protocol van Jeffrey Stephens in prakijk HypnoseDirect en beleef directe en echte hypnose.

The Swan - Bob Burns
The Swan/IMR+ - Bob Burns (SCO)

De Swan is een zeer nieuwe techniek, die nog maar door enkele wordt toegepast. Het is gebaseerd op IMR (Ideo Motorische Reacties). IMR is een beweging van het lichaam uitgevoerd door het onderbewustzijn, die buiten het bewustzijn omgaat. Met deze techniek is het mogelijk om met het volledige bewustzijn direct te communiceren met het onderbewustzijn. Het communiceren gebeurt via de hand en vingers, waarbij de hand ontspannen in de vorm van een zwaan (Swan) wordt gehouden. Het is een zeer directe techniek met een wonderbaarlijk krachtig resultaat in een korte tijd.

Dave Elman Induction
Dave Elman Inductie

Dave Elman is één van de grondleggers van de moderne hypnotherapie. Hij ontwikkelde een snelle methode van inductie (het in een hypnotische toestand gaan), die wereldwijd bekend is geworden. Zijn supersnelle inductie is ontstaan vanwege zijn overtuiging dat, wanneer het langer zou duren dan 3-5 minuten om iemand in hypnose te brengen, artsen en tandartsen niet meer geïnteresseerd zou zijn in het vakgebied. Dave Elman was er ook van overtuigd dat elk symptoom een oorzaak heeft. Het doel van hypnose is om in zeer korte tijd deze oorzaak te neutraliseren.

HypnoSport
HypnoSport

Aan de hand van 'Progressive Guided Hypnosis Relaxation' (PGHR) wordt de ultieme rust in geest en lichaam ervaren. Met de 'Ervaringsmachine' kunnen bepaalde handelingen of bewegingen onderbewust duizenden keren worden herhaald binnen korte tijd.

Mind Perfection Protocol
Mind Perfection Protocol

Het MPP (Mind Perfection Protocol) is een protocol waarbij gebruik gemaakt wordt van zowel directe alsook indirecte hypnose, het is een snelle en universeel toepasbare methode voor hypnose-veranderwerk. Universeel omdat het toepasbaar is ten aanzien van vele issues en problemen. De bijzondere resultaten die met dit protocol gehaald worden zijn te danken aan het gegeven dat je cliënt letterlijk en figuurlijk nu zelf een knop omzet en de touwtjes zelf in handen heeft. Met het MPP is het mogelijk om met één enkele sessie resultaten te behalen waar anderen er vaak wel 4 tot 10 nodig hebben.

Integral Eye Movement Therapy
IEMT (Integral Eye Movement Therapy) - Andrew T. Austin

IEMT is een verrassend snelle en effectieve therapie die positieve verandering creëert op het vlak van ongewenste emotionele- en identiteitsimprints. Het IEMT model omvat een combinatie van structuren en biedt een frame om de volledige probleemervaring aan te pakken, zelfs als deze niet in taal kan worden uitgedrukt. Door onder andere het uitdagen van bepaalde patronen en het gebruik van specifieke oogbewegingen worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt. Hierdoor vindt er verandering plaats op neurologisch niveau.