Gregory Tjoen-A-Choy Mindstyle Engineer

Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen werkt hij nauwkeurig en resultaatgericht, waarbij veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit.

Gregory Tjoen-A-Choy heeft een achtergrond in de elektrotechniek. Na zijn HBO-studie hiervoor, heeft hij de Officiersopleiding aan de KMA te Breda gevolgd. Hierna is Gregory 7 jaar te werk gegaan als Officier Elektronica bij de Koninklijke Luchtmacht. Zowel tijdens zijn opleiding als zijn werk heeft hij laten zien dat het hebben van discipline bij hem hoog in het vaandel staat.

Gregory heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het programmeren van software. Naast dit technisch programmeren houdt hij zich ook bezig met een ander vorm van programmeren, namelijk 'NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)'. Hiervoor heeft hij de Practitioner opleiding in 2011 gevolgd en afgerond. NLP staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop vervolgens reageren. Hierbij staat de interactie tussen onze zintuiglijke waarnemingen (zintuigen) en ons neurale systeem (centrale zenuwstelsel en mind) centraal. Belangrijk hierbij is de taal en non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en werkelijkheid) betekenis te geven. Met NLP ontdek je je eigen automatische denk- en gedragspatronen en heb je vermogen om deze te veranderen.

Begin 2015 is Gregory in aanraking gekomen met hypnose door een vriend die een introductie sessie heeft gegeven. De hypnose heeft hij als zeer ontspannen en prettig ervaren. Tijdens deze sessie heeft hij ook de kracht van hypnose om issues direct te veranderen zelf ondervonden. Omdat hij hiervan zo onder de indruk was en meer hierover wilde weten, heeft hij opleidingen gevolgd aan het Hypnosecentrum te Boxmeer. Inmiddels is hij gecertificeerd 'IHR Register Hypnotherapeut', gecertificeerd voor het 'IMR + Swan Protocol', gecertificeerd voor 'Whole Life Mastery Hypnosis - USA (Jeffrey A. Stephens)', gecertificeerd voor het 'Virtuele Maagband Protocol - Sheila Granger', gecertificeerd Sporthypnotiseur en is hij lid van de beroepsvereniging 'Hypnose Vereniging Nederland (HVNL)'. Aangezien Gregory graag mensen helpt, heeft hij zijn passie voor programmeren hiermee weten te combineren. Met hypnose kunnen namelijk issues van mensen worden opgelost, door '(her)programmering' van het onderbewustzijn.

500x500

Certificeringen

MindStyle Engineering bezit de volgende certificeringen:


Beroepsverenigingen & Registervermeldingen

MindStyle Engineering staat voor resultaat en professionaliteit. Om dit te waarborgen is MindStyle Engineering aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen en registers: