De kracht van een Power Sessie

De gebruikte technieken bij MindStyle Engineering zijn zo krachtig, dat met 1 sessie al grote veranderingen teweeg kunnen worden gebracht of dat zelfs het issue volledig in 1 sessie kan worden opgelost. Door de directe communicatie met het onderbewustzijn is het niet meer nodig om helemaal terug te gaan naar de oorzaak van het issue. Hierbij worden lange sessies terug naar het verleden (regressie) vermeden, alsmede mogelijke herbelevingen van nare situaties.

Bij MindStyle Engineering vindt geen ouderwetse hypnotherapie plaats, maar directe en echte hypnose met een beleving waar jezelf de controle over hebt. De sessie wordt als snel, ontspannen en aangenaam ervaren.


Waarvoor een Power Sessie

MindStyle Engineering is gespecialiseerd in de volgende gevallen:

Je kunt er ook terecht voor:


Unieke samenwerking met Praktijk Wiel of L.I.F.E.

Logo Praktijk Wiel of L.I.F.E.

MindStyle Engineering werkt samen met Wiel of L.I.F.E., praktijk voor natuurgeneeskunde en biologische geneeswijzen. Wiel of L.I.F.E. is gespecialiseerd in bioresonantie en biofeedback en staat onder leiding van drs. H. van de Wiel. Aan de hand van het L.I.F.E. systeem wordt op basis van trillingen uitgebreid inzicht (zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau) gegeven in de situatie waar in je verkeert op het moment van meten. Met behulp van biofeedback worden de juiste frequentie terug gegeven om het zelfhelend vermogen van lichaam en geest te ondersteunen.

De optie bestaat om naast een reguliere hypnose sessie te kiezen voor een voordelig pakket, waarbij een bioresonantie en biofeedback therapie sessie is inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat naast het oplossen van een issue met directe en echte hypnose, lichaam en geest extra worden gestimuleerd om de gewenste verandering teweeg te brengen.

Klik hier voor meer informatie over Bioresonantie en Biofeedback.