Succes zit tussen de oren

Tijdens sporttrainingen wordt vooral gericht op het fysieke gedeelte, terwijl het falen vaak wordt veroorzaakt door een verkeerde mentale instelling. Door alleen al deze mentale instelling op een positieve manier te veranderen, worden betere resultaten behaald.

MindStyle Engineering brengt met behulp van directe en echte hypnose en andere technieken de (top)sporter op een hoger niveau.

Herken je één van de volgende situaties:

Maak dan nu een afspraak.


Een handeling of beweging in korte tijd onder de knie

Bijna iedereen leert vaardigheden aan door het gewenste vaak te herhalen. Omdat dit veelal op bewust niveau gebeurt, gaat daar heel veel tijd en discipline in zitten.

Bij MindStyle Engineering worden speciale technieken toegepast, waaronder de 'ervaringsmachine'. Hiermee wordt in korte tijd door het onderbewustzijn een bepaalde handeling of beweging duizenden keren herhaald, zodat het gewenste binnen mum van tijd onder de knie is.

Voorbeelden hiervoor zijn:

Omdat de 'ervaringsmachine' universeel is kan het ook worden gebruikt voor:


Unieke samenwerking met Praktijk Wiel of L.I.F.E.

Logo Praktijk Wiel of L.I.F.E.

MindStyle Engineering werkt samen met Wiel of L.I.F.E., praktijk voor natuurgeneeskunde en biologische geneeswijzen. Wiel of L.I.F.E. is gespecialiseerd in bioresonantie en biofeedback en staat onder leiding van drs. H. van de Wiel. Aan de hand van het L.I.F.E. systeem wordt op basis van trillingen uitgebreid inzicht (zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau) gegeven in de situatie waar in je verkeert op het moment van meten. Met behulp van biofeedback worden de juiste frequentie terug gegeven om het zelfhelend vermogen van lichaam en geest te ondersteunen.

De optie bestaat om naast een reguliere hypnose sessie te kiezen voor een voordelig pakket, waarbij een bioresonantie en biofeedback therapie sessie is inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat naast het oplossen van een issue met directe en echte hypnose, lichaam en geest extra worden gestimuleerd om de gewenste verandering teweeg te brengen.