Wat is een Virtuele Maagband

Het veilige alternatief

De gebruikte technieken bij MindStyle Engineering zijn zo krachtig, dat met 1 sessie al grote veranderingen teweeg kunnen worden gebracht of dat zelfs het issue volledig in 1 sessie kan worden opgelost. Door de directe communicatie met het onderbewustzijn is het niet meer nodig om helemaal terug te gaan naar de oorzaak van het issue. Hierbij worden lange sessies terug naar het verleden (regressie) vermeden, alsmede mogelijke herbelevingen van nare situaties.

Bij MindStyle Engineering vindt geen ouderwetse hypnotherapie plaats, maar directe en echte hypnose met een beleving waar jezelf de controle over hebt. De sessie wordt als snel, ontspannen en aangenaam ervaren.


Gewichtscontrole - We weten dat diëten niet werkt

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

Wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.

Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag tegen zichzelf zeggen: "Dat is het! Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner heb opgegeten, eet ik daarna enkel nog salade." Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel terug in elkaar en daarna is het terug naar af en is het opnieuw miserie!

Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven elke keer weer als dezelfde omstandigheden zich voordoen.

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben - maar wel alles eten waar we zin in hebben - kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen.

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies - zonder dieet.


Voordeel van dit programma

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!

MET DIT PROGRAMMA OOK DE OORZAKEN WORDEN AANGEPAKT!


Programma's

Virtuele Maagband Brons
Virtuele Maagband Brons
   • 4 sessies (4 weken)
   • Audiohypnose (algemeen)

Prijs op aanvraag.
Virtuele Maagband Zilver
Virtuele Maagband Silver
   • 4 sessies (4 weken)
   • 1 sessie Bioresonantie & biofeedback (Wiel of L.I.F.E.)
   • Persoonlijke audiohypnose
   • Gratis Sleepphone
   • Extra sessie ter ondersteuning

Prijs op aanvraag.
Virtuele Maagband Goud
Virtuele Maagband Goud
   • 4 sessies (4 weken)
   • 1 sessie Bioresonantie & biofeedback (Wiel of L.I.F.E.)
   • Persoonlijke audiohypnose
   • Gratis Sleepphone
   • 2 extra sessies ter ondersteuning

Prijs op aanvraag.

Frequently Asked Questions

   • Geen narcose
   • Geen littekens
   • Geen herstelperiode
   • De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets "blijft hangen"
   • Geen verblijf in het ziekenhuis
   • Je slankt nog beter af omdat...

Een normale maagband kost al snel tussen de 4000 en de 8000 euro.
Een Virtuele Maagband kost veel minder en is daarbovenop ook nog veel veiliger.
Neem contact op voor de prijs van het programma dat het beste bij je past.

Neen ! Want we weten dat diëten niet werken.
Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden.

Het programma werkt op heel veel verschillende factoren.
Met als resultaat dat iedereen baat heeft bij deze sessies.


Logo Praktijk Wiel of L.I.F.E.

Unieke samenwerking met Praktijk Wiel of L.I.F.E.

MindStyle Engineering werkt samen met Wiel of L.I.F.E., praktijk voor natuurgeneeskunde en biologische geneeswijzen. Een therapie sessie bij Wiel of L.I.F.E. is gebaseerd op bioresonantie en biofeedback. Het geeft uitgebreid inzicht in de situatie waarin u verkeert op het moment van meten, zowel op lichamelijk, geestelijk als emotioneel niveau. De resultaten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op een hypnose therapie sessie. Bovendien versterkt biofeedback het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.